top of page

Изрязване на метал със CNC лазер

Рязането с лазер е високоефективен метод за обработка на различни метали. Предлагаме бързо и прецизно изрязване, включително и на финни детайли. Работим с неръждаема стомана и алуминий. 

Прахово боядисване на метални изделия

Праховото боядисване е метод за нанасяне на декоративно или декоративно - защитно покритие, подходящ за почти всеки вид метал. Ние сме избрали именно този метод за завършване на нашите изделия, но освен това го предлагаме и като отделна услуга за Вашите идеи. 

Изделия по поръчка

Предлагаме изработване на различни елементи, изделия или части от изделия - всичко което Ви е необходимо. Можем да изготвим крепежни планки, оградни пана, маси, крака за маси, преградни стени, парапети, стелажи, всякакви аксесоари за интериор и екстериор, както и всичко останало, което може да се създаде от метал.

Услуги

Услугите ни са насочени както към крайни клиенти със собствена визия, така й към бизнеси, които имат нужда от цялостно изпълнение на проекти. 

Свържете се с нас през контактната ни форма или директно чрез и-мейл или телефон.

Изрязване на метал със CNC лазер

Рязането с лазер е високоефективен метод за обработка на различни метали.

 

Предлагаме бързо и прецизно изрязване, включително и на фини детайли. Работим с неръждаема стомана и алуминий. 

Прахово боядисване на метални изделия

Праховото боядисване е метод за нанасяне на декоративно или декоративно - защитно покритие, подходящ за почти всеки вид метал.

 

Ние сме избрали именно този метод за завършване на нашите изделия, но освен това го предлагаме и като отделна услуга за Вашите идеи. 

Изделия по поръчка

Предлагаме изработване на различни елементи, изделия или части от изделия - всичко което Ви е необходимо.

 

Можем да изготвим крепежни планки, оградни пана, маси, крака за маси, преградни стени, парапети, стелажи, всякакви аксесоари за интериор и екстериор, както и всичко останало, което може да се създаде от метал.

bottom of page